Un Galaxy S4 pus sub pernă a luat foc în timpul nopții

Ce poate ieși rău din situația Galaxy S4 pus sub pernă? O pernă arsă, un Galaxy S4 distrus și o sperietură prin care a trecut o fată de 13 ani din SUA.

Samsung Galaxy S5 vs S4 (6)

Ariel Tolfree, din Texas, SUA, și-a pus telefonul sub pernă, când s-a culcat. Telefonul a fost un Samsung Galaxy S4, care în timpul nopții s-a supraîncălzit și i-a ars perna. Totul a pornit de la bateria din telefon, conform GSMArena, dar nu era orice fel de baterie. Se pare că Tolfree avea un Galaxy S4 cu o baterie neautorizată de Samsung.

Nu este prima dată când astfel de produse mai ieftine decât cele originale și mai periculoase nu funcționează normal în telefoanele în care sunt montate. Totuși, deși nu e vina companiei Samsung s-a oferit să îi ofere alt telefon în loc, să-i schimbe salteaua și perna.

Alte cazuri includ chiar și încărcătoare „ilegale“. O așa problemă a avut un utilizator din China care și-a încărcat iPhone-ul cu alt încărcător decât cel recomandat de Apple. În cazul din Texas, Samsung a ținut să precizeze că sunt telefoane care pot avea probleme în anumite situații.

„Să acoperi un dispozitiv cu corpul, cu materiale textile sau cu o pernă poate bloca fluxul de aer, alterând performanța telefonului și asta prezintă un risc de foc sau explozie, care poate răni utilizatorul“, a informat compania.

Videoclipul în care fata de 13 ani explică ce s-a întâmplat cu Galaxy S4

Răzvan Băltărețu
08:59 27.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video