Un nou serial va fi produs după cărțile lui George R.R. Martin

Un nou serial va fi produs după cărțile lui George R.R. Martin
10:50 10.08.2016

Cu toate că s-ar putea să asociați numele lui George R.R. Martin doar cu Game of Thrones, autorul a mai scris o serie de alte cărți care vor fi transformate într-un nou serial TV.

În urmă cu câteva săptămâni aveam parte de confirmarea oficială că Game of Thrones se va încheia odată cu difuzarea sezonului 8. Mai mult decât atât, următoarele două sezoane, în loc să aibă 20 de episoade, respectiv 10 pe sezon, se vor rezuma la un total de 13, împărțite în 7 și 5. Trecând însă peste aceste detalii, un lucru este sigur, 2018 va fi ultimul an în care vom suferi și ne vom bucura alături de personajele favorite din Urseala Tronurilor.

Din fericire, dacă vă încântă foarte mult universurile imaginare ale lui George R.R. Martin, se pare că o serie de cărți mai vechi ale autorului vor fi transpuse într-un nou serial. Anunțul a fost făcut pe blogul personal de Martin. Astfel aflăm că drepturile de producție au fost achiziționate de Universal Cable Productions pentru o sumă necunoscută.

În ceea ce privește cărțile care vor sta la baza noului serial, acestea poartă numele de Wild Cards și merită să rețineți că nu sunt realizate în totalitate de Martin. În schimb, acestea figurează ca fiind create în colaborare cu Melinda Snodgrass și nu sunt create pe rețeta clasică de roman. În schimb, este vorba de o colecție de povești. Prima carte din Wild Cards a fost publicată în 1986, cu aproximativ un deceniu înainte de A Song of Ice and Fire.

Una peste alta, în mod inevitabil, creativitatea lui George R.R. Martin se va resimți cu siguranță în conținutul care va ajunge la TV, iar dacă bugetul nu va fi o problemă, cu s-a întâmplat în cazul Game of Thrones, ne putem aștepta la niște experiențe spectaculoase. Momentan nu se cunosc detalii despre distribuție sau lansare, dar R.R. Martin a ținut să menționeze că se va începe imediat producția.

Sursa: Ubergizmo
loading...