HBO a confirmat finalul Game of Thrones în mod oficial

HBO a confirmat finalul Game of Thrones în mod oficial

Având în vedere pasiunea fanilor Game of Thrones, orice informație legată de finalul îndrăgitului serial nu trebuie ocolită, mai ales când aceasta vine de la HBO.

Subiectul multor dezbateri și speculații online, Game of Thrones se pare că se apropie de final. Creatorii serialului au făcut deja câteva declarații pe marginea subiectului în ultimele luni. Mai mult decât atât, se pare că au fost întâmpinate și niște probleme meteorologice care au împiedicat desfășurarea filmărilor la sezonul 7 din GoT. Din acest motiv, următorul sezon va ajunge la TV și online în vara lui 2017, în loc de finalul lunii martie, începutul lui aprilie.

Pe de altă parte, cel mai important rol în stabilirea destinului Game of Thrones îl au cei de la HBO. Home Box Office se ocupă cu finanțarea și difuzarea fiecărui episod, motiv pentru care, ei știu cel mai bine când se va încheia fascinanta franciză.

Într-un tur de presă împreună cu Asociația Criticilor de Televiziune din SUA, Casey Bloys – președintele diviziei de programe din cadrul HBO a confirmat că sezonul 8 din Game of Thrones va fi ultimul creat vreodată. El a argumentat afirmația prin prisma faptului că echipa de scenariști din spate au început proiectul prin asocierea sa la un număr finit de sezoane, iar HBO nu face decât să se supună dorinței lor de a încheia povestea cu sezonul 8. În teorie, pentru o lungă perioadă de timp, s-a crezut că vor fi doar 7 sezoane din cauza faptului că au mai rămas doar 13 episoade până la final. HBO a împărțit însă cele 13 episoade în două sezoane.

Deviind un pic de la subiect, directorul HBO a ținut să menționeze că este deschis la un nou serial de tip spinoff bazat pe universul Game of Thrones, a cărui acțiune se va desfășura în Westeros, cu condiția ca respectivul produs să aibă sens din punct de vedere creativ și să fie atrăgătoare pentru fani. Sub nici o formă nu înseamnă că respectivul spinoff va și exista.

Ultimul episod din Game of Thrones va fi difuzat în vara lui 2018

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo