05 mai 2016 | 11:23

Un nou motiv important să încercați BBM pe iOS și Android

ACTUALITATE
Un nou motiv important să încercați BBM pe iOS și Android

BlackBerry Messenger sau BBM este o platformă de mesagerie ce continuă să aibă foarte mulți utilizatori, iar dacă ați omis să o încercați, acum aveți un motiv în plus.

La ora actuală este absurd să puteți spune că vă aflați în pană de opțiuni când vine vorba aplicații mobile pentru chat și teleconferință. Deși sunt convins că sunt câte zeci, dacă nu câteva sute, în Google Play sau Apple AppStore, în continuare apar unele noi.

Astfel, dacă nu folosiți LINE, Skype sau FaceTime pentru a vă vedea prietenii din Germania, Italia sau Spania, acum, puteți opta și pentru BBM pentru a face același lucru. Asta, dacă nu cumva mai aștapți câteva săptămâni cu scopul de a folosi WhatsApp pentru apeluri video. Nu de alta, dar au apărut tot mai multe zvonuri care confirmă că nu va mai trece mult timp până vom putea experimenta cu toții acea funcție.

Revenind însă la oile noastre, de această dată vorbim de popularul BBM al celor de la BlackBerry, care, prin actualizări regulate, încearcă în continuare să devină relevant pe platformele concurente, iOS și Android. Conform oficialilor companiei canadiene, după o lungă perioadă de teste interne, ar trebui acum să puteți iniția apeluri video cu prietenii. Funcția este marcată momentan ca fiind în beta, deci vă puteți aștepta la mici probleme, dar în cea mai mare parte a timpului, ar trebui să funcționeze impecabil. Întâi, apelurile video au fost introduse pe Android în BBM, dar acum se pot bucura de același tratament și posesorii de iPhone.

,,Aveți totuși în vedere că inițial vom limita disponibilitatea, deoarece aceasta este prima oară când lansăm apeluri prin BBM Video și vrem să monitorizăm peformanța, să adunăm feedback și să finisăm toate problemele ce vor ieși la iveală până la lansarea globală a funcției.” Cu alte cuvinte, nu vă ateptați să puteți profita de noua funcție începând de astăzi, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni. În orice caz, între timp, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune din iTunes AppStore și Google Play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele