Un Galaxy S6 Edge a explodat peste noapte

Un Galaxy S6 Edge a explodat peste noapte

La fiecare câteva zile, aflăm detalii despre un telefon care a explodat, iar de această dată este vorba de un Galaxy S6 Edge.

Anul acesta a fost unul foarte important pentru Samsung. S-a bucurat de câteva lansări importante, dar aceeași companie a avut și foarte mult de suferit. Luând în calcul amploarea scandalului din jurul Galaxy Note 7, este foarte probabil ca doar Samsung să fi avut puterea financiară și popularitatea brandului atât de mare, încât să mai poate comercializa telefoane după. Dacă ar fi fost vorba de o companie mai mică, respectivii ar fi fost nevoiți să închidă porțile de la fabrică.

Partea frustantă este că nici pănă la această oră nu știm exact ce s-a întâmplat cu acele telefoane. A existat la un moment dat promisiunea unui raport ce urma să fie făcut public pe marginea subiectului, dar acela întârzie să apară. Între timp, se pare că aflăm detalii despre alte circumstanțe în care un telefon Samsung a explodat peste noapte. Cel mai probabil, acela era pus la încărcat la momentul respectiv, dar această informație nu a fost confirmată momentan.

Un utilizator Reddit a detaliat întreagă experiență, cu un set stufos de poze, în urmă cu câteva zile. Individul ce se ascunde în spatele pseudonimului ReturnThroughAether a povestit cum smartphone-ul său Galaxy S6 Edge a explodat în timp ce stătea pe o noptieră. Trecând peste faptul că a generat o arsură puternică în zona în care fusese amplasat, marele avantaj este că nu l-a avut lângă cap.  ,,M-am trezit azi dimineață, tehnic ieri 20.12, cu scurt timp înainte să fiu nevoit să merg la muncă, iar când m-am uitat către telefon, l-am văzut explodat. Noroc că nu-l țin lângă pat, după cum vedeți, mi-a pârjolit noptiera.

ReturnThroughAether a menționat că a vorbit deja cu un oficial Samsung pe marginea subiectului și cu operatorul de telefonie de la care a achiziționat aparatul, dar momentan nu s-a ajuns la nici o concluzie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo