Un nou Galaxy Note 7 explodat a făcut pagube în China

Un nou Galaxy Note 7 explodat a făcut pagube în China

Nu este nici pe departe prima dată când auzim de un Galaxy Note 7 explodat, dar ar putea fi primul atât de mediatizat care a avut loc în China.

La această oră, cei care au pus mâna pe un Galaxy Note 7 în primele săptămâni de disponibilitatea, ar trebui deja să-l fi returnat companiei în speranța că va fi înlocuit cu un alt exemplar lipsit de defecte. În cel mai rău caz, vă puteți cere banii înapoi și, conform unui studiu recent, îi puteți investi într-un iPhone 7. Din păcate, un număr semnificativ de utilizatorii de Note 7 nu au trecut prin acest proces, iar acesta este și motivul pentru care auzim în continuare de câte un Galaxy Note 7 explodat și pagubele pe care le-a cauzat.

Trecând însă peste detaliile de mai sus, se pare că un Galaxy Note 7 din noul stoc tocmai a explodat în China. Este vorba de un terminal achiziționat de Hui Renjie, care tocmai și-l achiziționase de pe site-ul JD.com. Deși este destul de greu de analizat acum, în stadiul în care se află telefonul, dacă făcea sau nu parte din noile stocuri de Note 7, cel puțin în teorie, vechile exemplare nu ar trebui să se mai afle în stocurile magazinelor. În orice caz, conform celor de la Bloomberg, unde și-a detaliat experiența, terminalul în cauză a explodat la mai puțin de 24 de ore după ce i-a fost livrat.

Partea cea mai tristă a întregii experiențe este că în momentul în care a explodat, i-a ars două degete și i-a stricat și MacBook-ul. La scurt timp după ce povestea a apărut în presă, Hui Renje a fost vizitat de un reprezentant Samsung care vroia să-i ia telefonul pentur investigații. Proprietarul aparatului a refuzat pe motiv că nu mai are încredere în Samsung și că este de părere că gigantul sud coreean nu va dezvălui adevăratul motiv din spatele acestui eveniment.

Oficialii Samsung au afirmat că se află în tratative cu proprietarul aparatului și că vor examina telefonul după ce va intra în posesia lor.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo