Noile Samsung Galaxy Note 7 ar avea probleme: utilizatorii se plâng de dispozitivele înlocuite

Noile Samsung Galaxy Note 7 ar avea probleme: utilizatorii se plâng de dispozitivele înlocuite

Scandalul cu Samsung Galaxy Note 7 pare să fie fără sfârșit, iar phabletul poate fi considerat cel mai mare eșec din istoria companiei sud-coreene. 

La scurt timp după lansare, smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 au început să explodeze subit. Compania a investigat problema și, după ce a ajuns la concluzia că bateriile produse de o subsidiară sunt defecte, a anunțat retragerea dispozitivelor explozive de pe piață și a cerut utilizatorilor să returneze telefoanele proaspăt cumpărate.

Samsung a promis că va înlocui unitățile de Note 7 defecte și s-a ținut de cuvânt. Zilele trecute vă spuneam că sud-coreenii au demarat campania de înlocuire, dar s-ar părea că și noile Galaxy Note 7 au probleme.

Cu toate că nu mai explodează, telefoanele le dau bătăi de cap utilizatorilor. Mai mulți cumpărători de Note 7 din Coreea de Sud s-au plâns că smartphone-urile se supraîncălzesc și pierd curent electric în timp ce se încarcă.

Nu se știe numărul de plângeri pe care le-a înregistrat Samsung până acum. Cu toate astea, un reprezentant al companiei a anunțat că noile probleme nu au nicio legătură cu bateriile și a zis despre incidente că sunt ”cazuri izolate” legate de o problemă cu producția în masă.

În prezent, Samsung investighează situația și este posibil să vedem un răspuns din partea companiei dacă numărul terminalelor care suferă de aceste probleme va crește.

Citește și: