Uber te ajută să urmărești traseul celor dragi de la distanță

Uber te ajută să urmărești traseul celor dragi de la distanță

Cei de la Uber vor să sporească încrederea în serviciile de transport ale companiei prin intermediul unui sistem de urmărire al cursei membrilor familiei și prietenilor apropiați.

Cu toate că Uber a devenit sinonim cu transportul de persoane la nivel global, ocazional mai apar unele scandaluri în care sunt implicate șoferii companiei. Deoarece astfel de evenimente s-ar putea să vă sperie și să vă facă să evitați serviciul, compania a introdus câteva actualizări importante de funcționalitate.

Inițial a fost vorba de Family Profiles, un sistem prin care un singur card de credit putea fi asociat mai multor conturi, ideal în cazul în care vă trimiteți copii la școală cu un Uber sau ați chemat un Uber pentru un părinte învârstă. Acum, cei care folosesc Family Profiles pot profita de Trip Tracker.

Un nou sistem inovativ de urmărire a curselor, Trip Tracker vă notifică în momentul în care o persoană din grupul vostru Family Profiles inițiază o cursă. Imediat puteți intra în aplicație pentru a urmări desfășurarea cursei de la plecare până la destinație. Astfel, puteți sta liniștiți în cazul în care un apropiat trebuia să ajungă acasă de la spital sau o prietenă în stare de ebrietate a plecat târziu de la un bar.

Merită să aveți în vedere că deși întregul concept de Family Profiles face referire la familie, nu implică sub nici o formă că sunteți obligați să adăugați doar rude pe cardul vostru de credit folosit pentru Uber. Puteți să adăugați și prieteni apropiați în acel grup, dar să aveți în vedere în permanență că taxarea se va realiza pe cardul principal. Cu Trip Tracker câștigați un nivel suplimentar de liniște sufletească, aflând în permanență dacă un apropiat se află în deplasare, ce traseu a urmat și în cât timp va ajunge la destinație.

Singura restricție este că Trip Tracker funcționează doar pentru persoanele pe care le aveți în lista Family Tracker. Ambele funcții sunt disponibile la nivel global.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: