”Trump Revealed” este biografia online a celui mai detestat candindat la președinția SUA

”Trump Revealed” este biografia online a celui mai detestat candindat la președinția SUA
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
18:25 31.08.2016

Într-o perioadă în care domninația lui Donald Trump la alegerile din SUA nu mai este la fel de probabilă ca în urmă cu 6 luni, Washington Post tocmai a publicat o biografie a candidatului republican.

În urmă cu doar câteva zile, a fost publicată o biografie a lui Donald Trump intitulată Trump Revealed. La baza acesteia s-au aflat în principal un grup de redactori de la Washington Post, deși cartea este rezultatul unui efort susținut desfășurat pe parcursul unei perioade mai lungi. În total, aproximativ 400 de documente și 20 de ore de interviuri cu însuși Trump s-au aflat la baza respectivei cărți.

 

Cum era de așteptat, Trump s-a grăbit să critice Trump Revealed printr-o postare pe Twitter. După cum se poate vedea mai sus, acesta încearcă să descurajeze posibilii cumpărători, afirmând că relatările din carte nu sunt ancorate în realitate.

Gestul lui Donald Trump s-ar putea totuși să nu fi avut rezultatul scontat, în contextul în care, cei de la Washington Post au luat-o personal și au decis să publice gratuit online toate documente care s-au aflat în spatele cărții Trump Revealed, pentru a fi explorate în pace de orice curioși. Acestea au fost agregate într-o secțiune de pe site-ul celor de la Post intitulată Trump Revealed Reporting Archive. Dacă timpul vă permite, din doar câteva click-uri veți afla tot ce a făcut vreodată Donald Trump, succesele, dar mai ales eșecurile sale. Toate cele 400 de documente sunt indexate într-un mod cât se poate de eficient pentru a fi ușor să căutați și să găsiți doar detaliile care vă interesează. Incluse sunt mii de pagini de interviuri transcrise în text, rapoarte de la diverse procese în care a fost implicat, rapoarte financiare, detaliile de la departamentul de emigrare al SUA și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Engadget