TRNTBL reinventează pick-upul pentru noii ascultători

TRNTBL reinventează pick-upul pentru noii ascultători

În cazul în care v-ați gândit să adoptați din nou pick-upurile, dar ați așteptat o reinventare a respectivului produs, TRNTBL face o treabă foarte bună din acest punct de vedere.

În funcție de vârsta pe care o aveți sau de afinitatea părinților pentru discuri de vinil, sunt șanse foarte mari să aveți în casă o colecție destul de stufoasă de discuri cu care nu ați mai interacționat de foarte mulți ani. Această realitate se datorează și faptului că, deși este la modă să interacționați cu acest tip de conținut audio, pick-up-urile s-ar putea să nu mai fie la fel de atrăgătoare.

Soluția la această problemă vine sub forma noului TRNTBL. Ilustrat în imaginea de mai sus, acest produs inovativ reinventează complet abilitățile unui pick-up și le împachetează într-o carcasă modernă și arătoasă.

Pe lângă abilitatea evidentă de a reda discuri de vinil, noul TRNTBL mai are câțiva ași în mânecă ce nu trebuie trecuți cu vederea. În primul rând, vine la pachet cu un emițător Bluetooth, astfel, vă poate reda discurile preferate pe o pereche de căști sau boxe compatibile cu standardul de comunicații wireless.

Dacă faptul că vă scapă de fire nu este suficient, sunt șanse foarte mari să vă încânte aspectul social al ecuației. Nu de alta, dar fiecare piesă pe care o ascultați prin intermediul TRNTBL poate fi partajată pe Spotify printr-o combinație interesantă de algoritmi pentru recunoașterea melodiei și postare online a informației dobândite în acest mod. Astfel, prietenii voștri pot ști ce ascultați și când. În cazul în care digitizarea colecției voastre de discuri se afla pe lista de priorități, același TRNTBL vă generează playlisturi pe Spotify formate din melodiei ascultate.

Una peste alta, noul TRNTBL incorporează un set destul de interesant de funcții ce se combină de minune cu designul clasic chic. Singura sa problemă este prețul de 420 de dolari sau 351$ dacă vă grăbiți să faceți precomandă pe website-ul producătorului.