27 nov. 2015 | 12:32

Record Runner este cel mai mic și drăguț pick-up de viniluri pe care l-ai văzut vreodată

ACTUALITATE
Record Runner este cel mai mic și drăguț pick-up de viniluri pe care l-ai văzut vreodată

Bazat pe o faimoasă jucărie japoneză din anii ’70 numită Soundwagon, Record Runner este un mic VW Kombi de jucărie cu un ac cititor de viniluri între roți care citește discurile ”fugind” pe acestea în cerc.

Soundwagon a fost o jucărie destul de excentrică în anii ’70, cel puțin în Occident. Aceasta putea citi discuri de vinil, redând muzica printr-o boxă incorporată în mașinuța rotitoare. Considerat atunci, ca și acum, cel mai mic pickup din lume, Soundwagon și reîncarnarea sa recentă, Record Runner, poate deveni rapid o jucărie absolut necesară pentru recentul val de iubitori de viniluri.

Aparent, designul mașinuței care imită designul clasic al unui Volkswagen Kombi din anii ’60 este autorizat de compania germană, și poate citi viniluri de 12 sau șapte inci cu o rotație de 45 rpm. Pick-up-ul titirez are nevoie de două baterii AAA ca să funcționeze, acestea oferind curent atât pentru motorașul mașinii cât și pentru boxa incorporată.

Culorile valabile pentru Record Runner sunt mov închis și verde, iar cei interesați îl pot cumpăra momentan doar de pe site-ul producătorului japonez pentru 57 de dolari.

După cum vedeți, nu prea puteți cumpăra jucăria din România dar, fiți siguri că aceste modele vor apărea în curând și pe Amazon. Până atunci puteți compăra un Soundwagon vintage de pe Ebay, cu prețuri ce pot coborâ chiar până la 7 dolari.