CES 2016: Sony PS-HX500 este un pick-up pentru secolul 21

CES 2016: Sony PS-HX500 este un pick-up pentru secolul 21

Având în vedere că în ultimii ani singurele vânzări de muzică în format fizic ce au crescut au fost cele de viniluri, japonezii au anunțat noul Sony PS-HX500.

Un pick-up cu un design simplu și modern, noul Sony PS-HX500 este cel mai nou gadget care nu ar trebui să lipsească din casa pasionaților de viniluri. Nu de alta, dar pe lângă faptul că arată spectaculos, reușește și incorporeze câteva particularități care s-ar putea să justifice înlocuirea acelei relicve de câteva zeci de ani pe care o folosiți pentru audiția vechilor discuri.

Pentru că vinilurile sunt la modă în 2016, atât Technics, cât și Sony au anunțat la CES 2016 pick-up-uri atrăgătoare. Marea diferență între ele constă însă în abilitatea de a transpune vechile înregistrări în format digital, inclusă de japonezi în Sony PS-HX500. Astfel, colecția vostră de viniluri poate reveni la viață pe laptop, telefon sau oriunde altundeva o doriți transferată. Backup-urile în format digital vor fi realizate într-un mod cât se poate de ușor de PS-HX500. Este suficient doar să inițiați redarea discurilor, iar semnalul audio va fi transferat pe un computer din apropiere în format DSD nativ sau WAV, ambele necomprimate pentru a evita orice compromis de calitate.

Dacă vreți să mai aduceți câteva modificări conținutului audio transpus de pe viniluri în format digital, achiziția unui Sony PS-HX500 se va reflecta și în două aplicații gratuite pentru desktop și mobile. Acestea din urmă vor fi perfecte pentru editarea fișierelor convertite.

Singura parte tristă a acestui anunț este că nu știm exact care va fi prețul de achiziție pentru Sony PS-HX500. Din fericire, nu mai trebuie să așteptați prea mult timp pentru a-l afla deoarece noul aparat va ajunge în magazine până la finele primăverii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: