16 feb. 2016 | 07:02

Trailer-ul la Game of Thrones s-ar putea să vă bage în sperieți

VIDEO
Trailer-ul la Game of Thrones s-ar putea să vă bage în sperieți

Serialul Game of Thrones nu pare să se încheie prea curând, dar viația caracterelor pare să fie mai firavă ca niciodată în sezonul 6.

Cei de la HBO au confirmat în urmă cu ceva timp că vom mai avea cel puțin alte două sezoane de Game of Thrones după lansarea sezonului 7. Din păcate, respectivul anunț nu înseamnă sub nici o formă că personajele voastre favorite vor trăi suficient încât să prindă finalul poveștii. În cazul în care episoadele din sezoanele trecute nu au confirmat suficient acest trend, noul trailer pentru sezonul șase s-ar putea să vă confirme direcția dramatică spre care se îndreaptă povestea.

În noul trailer pentru sezonul 6, pe care îl puteți viziona în întregime mai sus, se insistă pe o serie de figuri importante din film înșirate în ,,Sala fețelor” sau Hall of Faces. Acolo ajung fețele tuturor celor care au murit, în cazul în care nu ați citit cărțile din seria ,,A Song of Ice and Fire”. Partea macabră este că, pe lângă Ned Stark, Rob Stark sau Joffrey Baratheon, al căror loc în Hall of Faces se justifică, mai sunt și câteva personaje pe care le știm ca fiind bine sănătoase. Tyrion, Sansa, Daenerys și nu numai. Cu alte cuvinte, merită să percepeți acest clip ca pe un teaser vizavi de decesul mai mult sau mai puțin iminent al acelor persoane.

În ceea ce privește destinul lui Jon Snow, care este înjunghiat de numeroase ori la finele ultimului sezon, nu avem detalii suplimentare. Aparent, acesta a murit, iar actorul care îl interpretează a confirmat într-un interviu că este ,,mort definitiv”. Asta nu înseamnă însă că se poate întoarce ca un caracter ,,white walker”.

În orice caz, premiera sezonului 6 va veni pe 24 aprilie pe HBO. Până atunci, puteți analiza la nesfârșit cuvintele lui Jon Snow de pe coloana sonoră a trailer-ului de mai sus. ,,Noapte lungă se apropie, iar morții vin împreună cu ea.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele