04 dec. 2015 | 06:45

Primul trailer la viitorul Game of Thrones te ține în suspans

VIDEO
Primul trailer la viitorul Game of Thrones te ține în suspans

Finalul celui mai recent sezon din Game of Thrones a reușit să ridice mai multe întrebări decât să răspundă, iar primul teaser pentru sezonul 6 nu ne ajută foarte mult.

La această oră, a devenit aproape imposibil să nu urmăriți Game of Thrones. Cel mai piratat serial din toate timpurile a depășit orice record de popularitate printr-o rețetă incredibil de costisitoare care a reușit să empatizeze cu persoane din fiecare colț al lumii. Deși sezonul 6 va fi lansat abia în prima jumătate a lui 2016, deja a fost publicat primul teaser pentru cea mai nouă serie Game of Thrones.

În urmă cu câteva săptămâni a fost publicat online primul teaser static pentru noul sezon din Game of Thrones. Era vorba de o imagine cu Jon Snow care reușea să ne ridice și mai multe întrebări legate de decesul acestuia în ultimul episod din sezonul trecut. Pentru a ridica și mai multe dileme pe marginea destinului aceluiași caracter, Jon Snow își găsește un pic de loc și în teaser trailer-ul de aproximativ un minut pe care îl puteți viziona mai sus.

În loc să incorporeze câteva detalii picante din sezonul șase, acest clip este mai degrabă o colecție de amintiri din sezoanele trecute. Astfel, vedem din nou modul agresiv în care au murit câteva dintre personajele noastre favorite. Vizavi de Jon Snow, același scurt metraj ne face să credem că se va întoarce din nou în Game of Thrones, deși nu știm dacă va fi în viață sau va apărea doar în amintirea altor caractere.

Clipul se încheie cu o afirmație foarte interesantă a lui Brian Stark ,,Nu au nici o idee ce urmează.” O astfel de afirmație este mult mai adevărată acum, decât în anii trecuți prin prisma faptului acesta va fi primul sezon din Game of Thrones ce nu se va mai baza pe cărțile scrise de George R.R. Martin, deoarece popularul autor nu a finalizat încă volumele respective. În plus, chiar și dacă vor apărea până atunci, nu obligă nimeni producătorii să urmeze îndeaproape cărțile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele