24 nov. 2015 | 06:37

Primul teaser pentru noul Game of Thrones îți crește tensiunea

ENTERTAINMENT
Primul teaser pentru noul Game of Thrones îți crește tensiunea

După lungi speculații legate de finalul ultimului sezon din Game of Thrones, foarte mulți ard de nerăbdare să vadă dacă Jon Snow a murit sau nu.

Au trecut deja câteva luni de când s-a finalizat sezonul 5 din Game of Thrones, dar foarte mulți internauți sunt foarte curioși în legătură cu destinele personajelor lor preferate din Westeros. Ca idee, dacă nu ați văzut încă ultimul sezon din serialul bazat pe cărțile lui George R.R. Martin, ar fi bine să nu citiți mai departe.

Deși ne-am obișnuit deja să vedem în Game of Thrones moduri macabre în care personajele principale ajung să nu mai facă parte din serial, ultimul episod din sezonul 5 ne-a stresat destul de mult. Jon Snow, Lord Commander la Night’s Watch a fost înjunghiat de mai mulți membri ai Night’s Watch care nu au fost de acord în legătură cu planul său pentru un parteneriat cu sălbaticii de după Marele Zid. În orice caz, pentru că în ultimul cadru cu îndrăgitul personaj acesta avea ochii deschiși, nu este foarte clar dacă va reveni sau nu în sezonul următor.

Încercând să ne facă viața și mai grea, cei de la HBO au publicat teaserul de mai jos pentru sezonul 6 al celui mai popular serial din ultimii ani.  Acesta îl aduce pe Jon Snow în prim plan și alimentează din now zvonurile că de fapt nu ar fi murit. În principiu, ar fi destul de ciudat ca un personaj care nu mai face parte din Game of Thrones să fie în primul teaser.

În altă ordine de idei, cu această ocazie aflăm din surse oficiale că Game of Thrones va reveni pe ecrane în aprilie 2016, cele câteva luni permițându-vă să revedeți celelalte 5 sezoane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele