Blizzard a construit o statuie masivă a celui mai cunoscut personaj din Warcraft

Blizzard a construit o statuie masivă a celui mai cunoscut personaj din Warcraft

Cei de la Blizzard au plasat o statuie a lui Arthas Menethil în Taiwan.

Blizzard a sărbătorit în acest 25 de ani de la înființare, iar cu această ocazie, în Taiwan a fost ridicată o statuie gigantică a unuia dintre cele mai cunoscute personaje din universul Warcraft. Este vorba despre Arthas Menethil, prințul din Lordaeron. Arthas este prezentat în calitate de Lich King, statuia sa având o înălțime de aproximativ 4,2 metri și o greutate de peste 1,8 tone.

Din câte se pare, echipa din Taiwan a celor de la Blizzard a venit cu ideea respectivă, după ce a observat celelalte statui impresionante create de americani. În prezent, conform informațiilor oferite în videoclipul de mai sus, există o statuie din bronz a unei orci în campusul Blizzard și o statuie din bronz a lui Kerrigan la Versailles.

statuie Arthas

Desigur, proiectul nu a fost unul de scurtă durată. După cum scriu cei de la Geek, construcția statuii ar fi durat în jur de 9 luni de zile. Au luat parte nu mai puțin de 30 de artiști, care au acordat o atenția foarte mare detaliilor, astfel încât fiecare latură a personalității lui Arthas să fie expusă.

În ultimul timp, însă, numele Blizzard a fost asociat cel mai des cu Overwatch. Acesta este un FPS de viteză foarte mare în care nimeni nu are voie să trișeze, iar pentru a-i garanta succesul, compania este pregătită să ia orice măsuri necesare. Bossland Gmbh, de exemplu, tocmai a fost dată în judecată de către Blizzard deoarece ar fi dezvoltat coduri pentru Overwatch. Dacă numele de Bossland vă este cunoscut, se datorează faptului că este aceeași companie care în trecut a creat boți pentru alte jocuri Blizzard, precum Heroes of the Storm.

Conform avocaților Blizzard, cheat-urile pentru Overwatch reprezintă o pagubă enormă pentru companie. Problema este că Bossland are sediul în Germania, iar procesul a fost intentat în California.

Etichete: