Google Pixel are probleme cu sunetul la volum mare

Telefoanele celor de la Google au fost așteptate cu sufletul la gură, iar Google Pixel și Pixel XL au reușit, în cea mai mare parte, să nu ne dezamăgească.

Fanii smartphone-urilor de top au fost foarte curioși în ce mod își va face Google intrarea pe piața telefoanelor mobile din poziția de producător. În anii trecuți, prin programul Nexus, Google și-a lăsat parțial amprenta asupra dispozitivelor create de LG, Huawei, HTC și alții, dar Google Pixel și Pixel XL sunt altă mâncare de pește. Chiar și dacă asamblarea gadgeturilor nu este realizată in-house, toate particularitățile terminalelor Pixel au fost definite de gigantul din Mountain View. Interesant este că, în cea mai mare parte, Google a făcut o treabă exemplară.

Din păcate, există și excepții de la regulă. Cea mai evidentă ține de calitatea audio a difuzoarelor. Din câte se pare, tot mai multe persoane sunt dezamăgite de performanța sistemului audio integrat în Google Pixel și Pixel XL. Mai ales atunci când volumul este dat aproape de maxim, în funcție de conținutul audio pe care îl redați, veți auzi niște frecvențe foarte deranjante, un gâjâit, un foșnet și alte detalii specifice boxelor de slabă calitate.

În teorie, este destul de previzibil ca la volum maxim multe dintre boxele și telefoanele de pe piață să nu se audă foarte bine. După cum se poate vedea în clipul de mai sus însă, problema apare cu trei trepte mai jos de volumul maxim. Ați fi tentați să credeți că este vorba de o excepție, dar un număr important de posesori de Pixel și-au exprimat dezamăgirea la unison vizavi de acest subiect. Până și creatorul clipului de mai sus a afirmat că a experimentat același fenomen pe cinci dispozitive și nu contează dacă este vorba de Google Pixel sau de fratele său mai mare, Google Pixel XL. Toate sunt afectate.

Un oficial Google a afirmat că investighează această problemă, dar momentan nu există o soluție diferită de înlocuirea terminalului la cel mai apropiat magazin.

09:35 20.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video