Teaserul la Doctor Strange te face curios și îți aduce aminte de Matrix

În cazul în care simțeați că nu vedeți suficient conținut din universul Marvel anual, până la finele lui 2016 veți avea parte și de Doctor Strange.

Universul Marvel cuprinde o varietate foarte mare de personaje, iar cu The Avengers, Captain America, Iron Man sau Thor, nu am experimentat decât o mostră infimă din el pe marile ecrane. Daredevil și Jessica Jones reușesc să creeze dependență prin intermediul Netflix, împreună cu alte câteva seriale și sezoane noi ce vor apărea în următorii ani.

Pentru că tot acest efort comercial nu era suficient, Marvel ne pregătește în această toamnă Doctor Strange sau, mai bine zis, prima parte dintr-o serie cu un număr semnificativ de urmări. Complet diferite de povestea celorlalte caractere pe care le-am văzut la cinema din universul Marvel, Doctor Strange introduce o doză semnificativă de misticism și magie în aceste filme cu super eroi.

Primul teaser trailer la Doctor Strange, pe care îl puteți urmări în întreaga sa splendoare mai sus, ni-l aduce în centrul atenției pe Benedict Cumberbatch în piele personajului principal. Dacă numele vă este străin, s-ar putea să vi-l aduceți aminte din serialul Sherlock al celor de la BBC, în care joacă rolul lui Sherlock Holmes. Doctor Strange are din start anumite puteri magice, dar povestea filmului, din ce putem desluși din teaser, pare să fie una de evoluție a caracterului principal cu personaje precum The Ancient One care ne aduc aminte de The Matrix și cadre din universuri paralele ce par inspirate din Inception.

Restul distribuției include actori precum Chiwetel Ejiofor, pe care s-ar putea să-l știți din 12 Years a Slave, Rachel McAdams din True Detective sezonul 2 și Mads Mikkelsen care a jucat rolul lui Hannibal în serialul cu același nume. Foarte interesantă este alegerea regizorului. Scott Derrickson are o experiență vastă în horror-uri precum Delier Us from Evil și The Exorcism of Emily Rose. Rămâne să vedem dacă experiența în regizarea SF-ului The Day The Earth Stood Still cu Keanu Reeves a fost suficientă pentru a-l pregăti pentru Doctor Strange, ce va avea premiera pe 4 noiembrie.

Alexandru Puiu
09:59 14.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video