Aceste scene din Captain America: Civil War îți arată cine va deține controlul

Aceste scene din Captain America: Civil War îți arată cine va deține controlul

În timpul MTV Movie Awards, Marvel a prezentat un clip scurt din Captain America: Civil War, și arată uimitor.

Scena debutează cu Captain America, Falcon și Scarlet Witch într-un fel de misiune de salvare, în care înving un grup de soldați cu armuri, arme și tot tacâmul. Aparent, viitorul sună foarte bine pentru fanii universului Marvel. Nu de alta, dar Captain America va avea mulți jucători principali, iar personajul interpretat de Chris Evans nu va duce sub nici o formă lipsă de competiție, fiind reprezentată de supereroi are v-au rămas în minte din filmele recente cu trupa de șoc – The Avengers.

Revenind însă la cel mai nou episod din saga super eroilor Marvel, se pare că povestea va gravita în jurul unei competiții de amploare între Captain America și Iron Man, fiecare cu echipa sa de susținători. De asemenea, acesta va fi primul film care îl va introduce pe Spiderman alături de ceilalți super eroi îndrăgiți. În cazul în care vreți să știți cu cine să țineți înainte să vă îndreptați către cinema și Spiderman vă influențează decizia, merită să rețineți că el va fi susținătorul personajului jucat de Robert Downey Jr.

În altă ordine de idei, luând în calcul faptul că, pe hârtie, Captain America Civil War este o luptă ideologică între două personaje care, în trecut, au făcut parte din aceeași echipă, pare un pic ciudat nivelul spectaculos de explozii, distrugere și agresivitate. Apropo, din acest cocktail atomic mai fac parte Black Panther, Black Widow, Ant Man, Hawkeye și nu numai, iar majoritea au câteva cadre în trailer-ul de mai jos, pe care ar trebui să îl vezi, în cazul în care nu ai făcut-o deja.

Premiera Captain America Civil War va avea loc pe 6 mai, dar biletele s-au pus deja în vânzare în diverse colțuri ale mapamondului.

Citește și: