Exclusivistul smartwatch TAG Heuer revine în actualitate

Exclusivistul smartwatch TAG Heuer revine în actualitate

Pe piața de smartwatch-uri, cele mai multe produse sunt destul de accesibile, cu condiția să nu vină de la producători elvețieni precum TAG Heuer.

La finele anului trecut, unul dintre cei mai importanți producători elvețieni de ceasuri și-au lansat primul lor ceas inteligent sub forma TAG Heuer Connected. Cum era de așteptat, dispozitivul are un design atrăgător iar numărul celor care și l-au dorit este remarcabil. Tocmai din acest motiv, citând cererea prea mare disproporționată la puterea de producție, vânzarea gadgetului a încetat la aproximativ o lună după ce primul smartwatch a fost comercializat.

TAG Heuer Connected este din nou disponibil pentru achiziție, în cazul în care aveți un buget foarte generos la dispoziție și vreți să-l investiți într-un ceas premium. Gadgetul este prezent din nou în magazinul virtual al companiei și, cu puțin noroc, ar trebui să ajungă și în portofoliul distribuitorilor oficiali de TAG Heuer. Pentru mai multe detalii despre modul în care puteți pune mâna pe el, accesați această adresă.

În ceea ce privește prețul, fiind vorba de o construcție elvețiană în spate, în loc de 250 – 500 de dolari, veți fi nevoiți să investiți 1500 de dolari într-un TAG Heuer Connected. Printre singurele smartwatch-uri mai scumpe decât atât se numără Apple Watch Edition de la 7500 de dolari în sus, în funcție de brățara cu care îl achiziționați.

Construcția TAG Heuer Connected, în mod previzibil, este una excepțională, cu materiale de cea mai bună calitate și componente electronice premium. Sistemul de operare ce rulează pe ceas este cea mai recentă iterație de Android Wear, asigurându-vă accesul la un amalgam de aplicații și compatibilitatea atât cu telefoane cu Android, cât și iPhone-uri.

Pentru o doză suplimentară de confort psihologic, merită să rețineți că timp de doi ani, dacă nu sunteți încântați de interacțiunea cu ceasul vostru inteligent TAG Heuer, îl puteți înlocui cu un TAG Heuer Carrera clasic, fără funcții smart.