Surface Pro 3 a devenit mult mai bun printr-un update de firmware

Surface Pro 3 a devenit mult mai bun printr-un update de firmware

Dispozitivele Surface sunt foarte bune în teorie. Din păcate, au reprezentat subiectul mai multor scandaluri în ultimele luni, iar cu o nouă actualizare de firmware, minusurile importante ale Surface Pro 3 s-au remediat.

Este foarte ușor să fii tentat de achiziția unei tablete Microsoft Surface Pro. Aceste dispozitive au venit cu actualizări importante cu fiecare iterație. Pun accent pe portabilitate, iar autonomia este punctul lor forte. Din acest motiv, pot fi percepute ca un concurent serios pentru MacBook Air, deși touchscreen-ul și prezența unui stylus le aduc în avantaj față de creațiile Apple. 

Din păcate, tot marketingul celor de la Microsoft a fost redus la zero în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, a ieșit la iveală că mai multe tablete Surface Pro 3 au început să sufere de o problemă care le influența radical autonomia. Aparent, la scurt timp după ce erau scoase din priză, acestea se închideau.

Oficialii gigantului din Redmond s-au grăbit să afirme că ar fi vorba de o problemă software, ce ar urma să se remedieze printr-un upgrade de firmware. Inițial, argumentul nu a fost foarte credibil, dar actualizarea de firmware lansată în urmă cu câteva zile, în mod autentic, a remediat problema. Având în vedere că primul comunicat oficial pe marginea acestui subiect a fost publicat în urmă cu mai bine de o lună, ar fi fost ideal să se grăbească un pic mai tare cu lansarea firmware-ului, dar acest detaliu contează mai puțin.

Conform documentului actualizat de tip FAQ, cei de la Microsoft au ținut să detalieze faptul că problema a avut legătură cu raportarea greșită de către baterie a nivelului de încărcare către sistemului de operare și BIOS. Ca urmare, bateriile încetau să se mai încarce cu mult timp înainte de a ajunge la 100%.

După aplicarea noului update, problemele cu bateria se vor remedia singure după ,,mai multe cicluri de încărcare și descărcare”. În definitiv, veți putea din nou să folosiți un Surface Pro 3 departe de priză, iar asta e cel mai important.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget