Microsoft ironizează Mac-urile într-o nouă reclamă

Microsoft ironizează Mac-urile într-o nouă reclamă

Compania din Redmond a ironizat dispozitivele celor de la Apple în noua sa reclamă.

Microsoft aruncă din nou cu săgeți în direcția celor de la Apple. În cazul în care nu vă amintiți, la începutul acestei luni, gigantul din Redmond a atacat iPad Pro într-o scurtă reclamă, în care sugera că dispozitivul respectiv nu este nici de departe un computer integral, așa cum susține rivalul său din Cupertino. Acum, Microsoft revine cu o reclamă menită să ironizeze Apple. De data aceasta, însă, ținta este Mac-ul, pe care îl compară cu un Surface Pro 4.

Reclama este, de fapt, o scurtă melodie în care sunt explicate principalele avantaje ale unui Surface Pro 4: tastatura detașabilă, stylus-ul și ecranul tactil. De cealaltă parte, un MacBook Pro este considerat mai încet și mai greu. De fapt, creatorii reclamei nu se feresc să spună că acesta este la fel de util precum o pălărie pentru o pisică.

Microsoft Surface Pro 4 are un display de 12.3 inch, și are 1.024 de niveluri de presiune pentru stylus, la care tableta răspunde diferit în funcție interacțiunea cu ecranul. Stylus-ul, care dispune și de o „gumă de șters”, se atașează de marginea tabletei cu ajutorul unui magnet.

Surface Pro 4 beneficiază de a șasea generație a procesoarelor Intel, cu 16 GB de memorie RAM și 1TB memorie pentru stocarea fișierelor, ceea ce înseamnă că veți putea înmagazina toate fișierele pe care vi le doriți, chiar pe tabletă. Când vine vorba de performanță, cei de la Microsoft susțin că Surface Pro 4 este cu 50% mai rapid decât MacBook Air. Tableta Microsoft Surface 4 are doar 8.4 milimetri grosime, iar oficialii susțin că este „cel mai subțire și performant Surface”.

Însă toate acestea fac din Surface Pro 4 un dispozitiv destul de scump. La lansarea, prețul său a fost de 900 de dolari, iar acum în România, în cazul în care vreți să-l achiziționați, veți fi nevoiți să scoateți din buzunar în jur de 4.900 de lei.

Citește și: