Steam Summer Sale – super reducerile la jocuri au început

Steam Summer Sale – super reducerile la jocuri au început

Mulți fac eforturi financiare în această perioadă a anului pentru a merge în concediu. Din cauza reducerilor semnificative de la Steam Summer Sale, s-ar putea să stați în casă.

Cei de la Steam au două perioadă semnificative de reduceri peste an. Prima este de obicei vara, iar a doua este în jurul sărbătorilor de iarnă. Steam Summer Sale a început astăzi și aveți 11 zile la dispoziție pentru a profita de super oferte la jocurile voastre preferate.

Deși Valve nu a lansat nici un comunicat special pe marginea acestui subiect, primele zvonuri despre această perioadă de oferte au ajuns online în urmă cu aproximativ o săptămână. La momentul respectiv, cei de la PayPal au scăpat din greșeală sau intenționat data de 23 iunie ca fiind momentul în care putem începe cu toții să ne risipim economiile.

Contextul în sine este mai puțin relevant, important este că aveți timp 11 zile, până pe 4 iulie la ora 10 dimineața să profitați de reduceri importante la aproximativ 12.000 de titluri. Printre acestea se strecoasă și scăderi de prețuri la unele dintre cele mai populare francize din ultimii ani, precum Assassin’s Creed sau Grand Theft Auto.

Spre deosebire de anii trecuți, în care primeați câteva jocuri noi la ofertă în fiecare zi a Steam Summer Sale, sub forma de Flash Sales, de această dată, toate ofertele sunt disponibile din prima zi, pentru a ști mult mai ușor în ce vă investiți finanțale. Este prima oară când lista de reduceri include un număr important de jocuri în format de realitate virtuală, iar în cazul în care vă numărați printre cei care cheltuie mai mult de 10 dolari pe respectivele oferte, veți beneficia de un card special – Summer Picnic Sale pe care îl puteți schimba cu prietenii sau îl puteți asocia profilului vostru de Steam.

Discount-urile din cadrul Steam Summer Sale variază de la 10 până la 75% și sunt disponibile atât prin intermediul aplicației Steam, de PC sau Mac, cât și pe site-ul companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo