Profitaţi acum de super ofertele verii pe Steam

Profitaţi acum de super ofertele verii pe Steam

Steam Summer Sale sau tocmai a început şi ar fi bine să vă grăbiţi să vedeţi dacă nu cumva există vreun joc atrăgător la super ofertă.

Deja de câţiva ani, cei de la au în fiecare an o perioadă cu reduceri importante la jocuri. Anul 2015 nu este o excepţie de la regulă, iar de această dată Steam Summer Sale se va desfăşura în perioada 11 iunie – 21 iunie. Pentru prima oară am avut informaţii pe marginea acestui subiect în urmă cu câteva săptămâni, dar astăzi se pare că s-au şi confirmat.

Ca de fiecare dată, vor fi zece zile de reduceri semnificative la o serie destul de stufoasă de titluri mai multe sau mai puţin cunoscute. În anumite cazuri speciale vă puteţi aştepta şi la scăderi de până la 75 de procente ale preţurilor. În cel mai ,,nefericit” caz, discountul faţă de preţul obişnuit va fi de 25 de procente. În altă ordine de idei, dacă pe perioada unui întreg an nu aţi reuşit să face o investiţie semnificativă în jocuri în format digital, acesta ar fi momentul perfect pentru un asemenea gest.

Sistemul este cât se poate de simplu. Ofertele vor fi schimbate la fiecare 24 de ore, sub formă de Daily Deals, dar vor exista şi reduceri de tip Flash Sales la fiecare 12 ore. Ca urmare, ar fi bine, ca măcar o dată sau de două ori pe zi să intraţi pe Steam în perioada imediat următoare pentru a vă asigura că nu rataţi o reducere semnificativă la Grand Theft Auto V sau seria Xcom. Mirror’s Edge de exemplu costă acum doar 2,19 euro, în timp ce titluri din franciza Sniper Elite sau Might & Magic au reduceri între 25 şi 75 de procente. Dacă nu ajungeţi prea curând în faţa unui PC, nu uitaţi că puteţi vedea ofertele şi puteţi face cumpărături şi de la adresa http://store.steampowered.com/ folosind un smartphone sau o tabletă.