Vara reducerilor pe Steam începe mai devreme

Vara reducerilor pe Steam începe mai devreme

După ce în 2014 a început pe 14 iunie, anul acesta se pare că vara reducerilor va porni cu câteva zile mai devreme.

Prin amalgamul de activităţi pe care mulţi dintre voi le desfăşoară vara, în unele cazuri, gamingul ocupă o poziţie destul de importantă în piramida nevoilor. Pentru a facilita această pasiune, cei de la , cel mai mare magazin online de jocuri în format digital, oferă un set important de reduceri când în luna iunie. Dacă aşteptaţi ca unul dintre jocurile voastre preferate să se ieftinească, Steam Summer Sale este cel mai probabil momentul pentru o reducere.

Momentan nu a fost făcut un comunicat oficial pe marginea acestui subiect, dar se poate spune că informaţia provine dintr-o sursă apropiată de companie. Mai precis, este vorba de o postare pe pagina de VKontakte a Valve, pe care o puteţi şi voi vedea cu un tap pe această adresă. Dacă site-ul VK este un concept străin pentru voi, merită să-l percepeţi ca fiind o alternativă populară la Facebook pentru piaţa din Rusia, monitorizată atent de organizaţiile guvernamentale de la Kremlin. Certificând suplimentar veridicitatea anunţului, IGN Rusia a publicat prima o ştire pe marginea acestui subiect.

Ca urmare, din câte se pare, în perioada 11 iunie – 20 iunie 2015, veţi avea la dispoziţie un amalgam de oferte mai atrăgătoare ca niciodată la jocurile voastre favorite. Steam Summer Sale se va încheia cu alte două zile de reduceri în care cele mai vândute titluri din cele zece zile anterioare vor fi reduse din nou. Cu alte cuvinte, mai aveţi aproximativ două săptămâni pentru a vă pune nişte bani pe card.

 

Citește și: