Startupul care vrea să te dezbrace pentru scopuri caritabile

Startupul care vrea să te dezbrace pentru scopuri caritabile

Dacă te întrebai cum poți să îți testezi noua platformă pentru donații caritabile, obține publicitate și obține fonduri pentru cauze nobile, răspunsul e simplu: prin nuditate.

Nelfie e un proiect care încurajează oamenii să se dezbrace pentru caritate. Nu vorbim despre o nuditate propriu-zisă, pentru că există mereu obiecte plasate cu atenție, care acoperă ce trebuie, astfel încât să nu se ajungă în extrema vulgarității. Numele „nelfie” ar sugera că sunt permise doar selfie-urile în care ești dezbrăcat, dar sunt acceptate și fotografiile normale. Ideea aparține unei echipe din Manchester și e cât se poate de simplă: încarci o imagine cu tine, care va fi inițial învăluită în ceață. Cu cât adună mai mulți bani din donațiile oamenilor binevoitori, cu atât devine mai clară. Evident, pornește de la o blurare totală, din care se pot distinge foarte vag forma corpului și culoarea pielii.

Nelfie

Ideea e simpatică și s-ar putea dovedi fie genială, fie proastă și sortită eșecului. Echipa din spate nu promovează vreun soi de expunere exagerată și deplasată în online, ci folosește platforma pentru a face un bine, printr-o manieră ușor neconvențională. Rămâne de văzut cum va fi primită de publicul larg inițiativa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: