Startupul care vrea să te dezbrace pentru scopuri caritabile

Startupul care vrea să te dezbrace pentru scopuri caritabile
13:01 21.03.2016

Dacă te întrebai cum poți să îți testezi noua platformă pentru donații caritabile, obține publicitate și obține fonduri pentru cauze nobile, răspunsul e simplu: prin nuditate.

Nelfie e un proiect care încurajează oamenii să se dezbrace pentru caritate. Nu vorbim despre o nuditate propriu-zisă, pentru că există mereu obiecte plasate cu atenție, care acoperă ce trebuie, astfel încât să nu se ajungă în extrema vulgarității. Numele „nelfie” ar sugera că sunt permise doar selfie-urile în care ești dezbrăcat, dar sunt acceptate și fotografiile normale. Ideea aparține unei echipe din Manchester și e cât se poate de simplă: încarci o imagine cu tine, care va fi inițial învăluită în ceață. Cu cât adună mai mulți bani din donațiile oamenilor binevoitori, cu atât devine mai clară. Evident, pornește de la o blurare totală, din care se pot distinge foarte vag forma corpului și culoarea pielii.

Nelfie

Ideea e simpatică și s-ar putea dovedi fie genială, fie proastă și sortită eșecului. Echipa din spate nu promovează vreun soi de expunere exagerată și deplasată în online, ci folosește platforma pentru a face un bine, printr-o manieră ușor neconvențională. Rămâne de văzut cum va fi primită de publicul larg inițiativa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI