A sacrificat o lebădă pentru un selfie

A sacrificat o lebădă pentru un selfie

Deoarece se pare că nivelul de inconștiență al unora poate atinge cote alarmante de dragul unui selfie, o femeie a chinuit o lebădă zilele trecute în Macedonia.

La nivel global, trendul selfie-urilor pare să nu se potolească prea curând. Mai mult decât atât, pe zi ce trece devine din ce în ce mai periculos, atât pentru persoanele imortalizate, cât și pentru cei din jur. În continuare, una dintre cele mai înfricoșătoare statistici pe 2015 este că mai multe persoane au murit din cauza unui selfie decât mușcate de rechini. Nici 2016 nu a început mai bine, având în vedere că de curând a fost înregistrat selfie-ul cu cele mai multe decese. 

În cazul în care erați în căutarea unui argument suplimentar pentru valoarea de adevăr a unui studiu ce definește persoanele dependente de selfie-uri ca fiind narcisiste și cu simptome de psihopatie, este suficient să vă uitați la imaginile alăturate. Acestea au fost imortalizate în Macedonia de un localnic ce vroia să aibă dovezi ale actului macabru. Evenimentul s-a petrecut lângă lacul Ohrid, iar în centrul atenției se află o femeie care s-a gândit că este perfect acceptabil să scoți o lebădă din apă și să o tragi cu forță în toate direcțiile de o aripă pentru o fotografie. La fel de vinovate sunt prietenele persoanei care au fost de acord că captureze momentul.

,,Mă plimbam pur și simplu când am văzut că stătea la poză și trăgea [de lebădă] pentru ca prietenel ei să fac o poză. Nu a trecut o secundă și în momentul următor alergam și strigam să-i dea drumul.” Nake Batev, localnicul care a surprins întregul context s-a arătat foarte afectat de situație și a făcut tot posibilul pentru a întrerupe momentul.

Din păcate, a fost prea târziu. Inițial, când a scăpat lebăda, un martor ocular a văzut-o cum a început să înoate din nou după experiența traumatizantă. Câteva minute mai târziu însă, aceasta a decedat.

selfie-swan-640x475