30 mart. 2016 | 13:12

Specificațiile HTC 10, confirmate de un nou benchmark înainte de lansare

ACTUALITATE
Specificațiile HTC 10, confirmate de un nou benchmark înainte de lansare

HTC 10 pare a fi cel mai prost păstrat secret din ultima perioadă. După ce un magazin online din România l-a listat deja la precomandă, acum vedem aceleași specificații și într-un nou test benchmark care a ajuns pe Internet. 

HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie, dar deja se pare că știm tot ce este de știut despre noul vârf de gamă taiwanez. L-am văzut în randări, în fotografii, în teste de benchmark.

Acum, telefonul a ajuns din nou într-un astfel de test, de data asta pe GFXBench, unde vedem iar specificațiile pe care le-am întâlnit și cu alte ocazii.

Astfel, vedem că HTC 10 va avea un display 5,1 inch cu rezoluție QHD, procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Spațiul de stocare va fi de 32GB și va avea o cameră foto principală de 12MP și una frontală de 5MP.

Procesorul grafic va fi de tip Adreno 430, bateria va avea 3.000 mAh, iar telefonul va rula Android 6.0.1 Marshmallow.

O altă informație relativ nouă legată de HTC 10 vine sub forma unui alt test benchmark. Cei de la Phone Arena au obținut o imagine care arată că HTC 10 va avea un scor în Antutu de 156.000 de puncte. Asta înseamnă că performanțele telefonului vor fi mult mai bune (cel puțin ”pe hârtie”) decât cele oferite de iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7.

Cele mai recente zvonuri vorbesc despre trei versiuni ale acestui telefon, dintre care două vin cu numai 3GB RAM, iar una dintre ele va avea și un procesor mai slab. Totuși, pe 12 aprilie urmează să aflăm exact cum stă treaba.