HTC 10 ar putea fi mai performant decât Galaxy S7 și iPhone 6S

HTC 10 ar putea fi mai performant decât Galaxy S7 și iPhone 6S
09:05 25.03.2016

Zvonurile despre HTC 10 se înmulțesc pe zi ce trece și s-ar părea că, anul acesta, taiwanezii vor livra un telefon cu adevărat de top.

HTC se chinuie, de câțiva ani, să cucerească utilizatorii și presa de specialitate, dar încercările companiei de a livra un telefon excepțional nu au mai dat roade.

Modelul HTC M7 a fost telefonul anului 2013, însă de atunci nu am mai văzut terminale care să ne dea pe spate de la taiwanezi. Din contră, One M9 poate fi considerat cel mai dezamăgitor smartphone lansat anul trecut.

Anul ăsta, se pare că lucrurile se vor schimba, compania urmând să lanseze M10, un telefon capabil să se bată cu cele mai mai populare dispozitive ale momentului: Samsung Galaxy S7 și iPhone 6S.

Designul l-am văzut deja și, cu toate că nu îți taie răsuflarea, este o schimbare binevenită, având în vedere că M7, M8 și M9 au fost aproape identice.

Totuși, cel mai nou zvon legat de HTC 10 vine sub forma unui test Benchmark. Cei de la Phone Arena au obținut o imagine care arată că HTC 10 va avea un scor în Antutu de 156.000 de puncte.

Asta înseamnă că performanțele telefonului vor fi mult mai bune (cel puțin ”pe hârtie”) decât cele oferite de iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7.

Specificațiile care vor face posibile aceste performanțe includ un procesor Snapdragon 820 și 4GB memorie RAM. Alte caracteristici despre care am auzit sunt display-ul de 5,1 inch și rezoluție QHD, camera de 12MP cu funcție UltraPixel și focalizare laser.

HTC 10 va fi lansat pe 12 aprilie, în cadrului a două evenimente simultane, desfășurate în Londra și New York.

HTC-One-M10-benchmark-new

loading...