HTC 10 ar putea fi lansat în trei versiuni

HTC 10 ar putea fi lansat în trei versiuni

Următorul vârf de gamă al taiwanezilor ar putea fi disponibil în trei versiuni.

Vă spuneam în urmă cu câteva zile că HTC 10 ar putea fi un telefon capabil să se bată cu cele mai mai populare dispozitive ale momentului: Samsung Galaxy S7 și iPhone 6S. Tot în acea perioadă își făceau apariția pe internet rezultatele unui benchmark conform căruia HTC 10 avea un scor în Antutu de 156.000 de puncte. Asta însemna că performanțele telefonului ar putea fi mult mai bune (cel puțin ”pe hârtie”) decât cele oferite de iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7.

HTC 10 collage 1

Acum, cei de la Android Authority ne oferă noi informații legate de mult așteptatul telefon. Dacă este să le dăm crezare acestora, HTC 10 ar putea fi disponibil în trei versiuni cu specificații diferite. Cea mai ieftină dintre acestea ar urma să coste 584 de dolari, beneficiind, printre altele, de un procesor Qualcomm Snapdragon 625, 3GB RAM și de 16GB pentru stocarea datelor.

HTC 10 collage

A doua versiune ar include un Snapdragon 820, mult mai performant, 3GB RAM și 32GB pentru datele personale. Aceasta ar urma să fie disponibilă pentru 768 de dolari. Nu în ultimul rând, avem versiunea de 128GB, dotată cu același procesor Snapdragon 820, dar și cu 4GB RAM. Va fi cel mai scump dintre cele trei telefoane, urmând a avea un preț de 903 de dolari. Toate cele trei vor avea ecrane Super LCD5 de 5,15 inci cu rezoluții QHD și camere foto principale de 12 megapixeli. De asemenea, bateriile ar urma să aibă capacități de 3.000 mAh iar sistemul de operare rulat va fi Android 6.0 Marshmallow, cu interfața de utilizare Sense 8.0.

Citește și:
Etichete: