Skyrim Remastered e disponibil pentru precomandă și vine cu noutăți

Skyrim Remastered e disponibil pentru precomandă și vine cu noutăți
11:28 16.08.2016

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an de către fanii genului RPG nu este complet nou, ci e Skyrim Remastered, un titlu reinventat din punct de vedere grafic pentru noua generație de console.

Cosiderat unul dintre cele mai bune jocuri din această familie de titluri, Skyrim va fi relansat în curând în format Remastered pentru Xbox One și PlayStation 4. Titlul este deja disponibil pentru precomandă, iar dacă vă încânta perspectiva unei eventuale achiziții, faceți click aici pentru a-l cumpăra din Xbox Store sau aici pentru a-l achiziționa din PlayStation Store. În ambele cazuri, prețul este de 60 de dolari, o valoare obișnuită pentru un titlu de PS4 sau Xbox One. Din păcate, chiar și după ce-l veți achiziționa, veți mai avea de așteptat până pe 28 octombrie pentru a-l juca.

În ceea ce privește conținutul de care veți avea parte în Skyrim, au existat numeroase dezbateri. Având în vedere că în Xbox Store figurează ca având achiziții in-app, unii au fost tentați să creadă că se vor mai adăuga câteva sume valorii de 60 de dolari, dar se pare că este doar o greșeală. Versiunea pe care o veți achiziționa va include toate DLC-urile lansate vreodată pentru Skyrim fără alte taxe.

În cazul în care ați cumpărat jocul original la momentul lansării și vă gândiți să faceți din nou o investiție în speranța experimentării de conținut nou, ar fi bine să nu o faceți, deoarece Skyrim Remastered nu va face decât să includă o grafică complet reinventată, fără nimic altceva.

Confirmarea a venit de la Pete Hines, vicepreședintele Bethesda pe marketing. ,,Din câte știu eu, nu. Nu vom schimba funcții sau conținut în acea manieră.” Acesta a răspuns întrebării unui jucător pe Twitter pe marginea subiectului. Pe de altă parte, majoritatea jocurilor Remastered nu fac decât să includă toate DLC-urile lansate după versiunea originală a titlului, fără alte artificii, deci vestea nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră.

Sursa: Ubergizmo
loading...