Această bunicuță care descoperă lumea Skyrim îți va însenina ziua

Jocurile video nu mai sunt doar pentru copii. O arată și un raport realizat de Intel, dar și această bunicuță care are propriul său canal de Youtube pe care își arată aventurile. 

Shirley Curry are 79 de ani și un canal de Youtube cu mai multe vizionări decât ai putea tu strânge tu vreodată. Shirley joacă The Elder Scrolls V: Skyrim și pare să știe ce face.

Pe pagina ei, Curry spune că și-a făcut ”o bestie de computer de gaming” și că acum poate ”juca ca un Boss!”. Ea a început să joace în septembrie și de atunci a strâns peste 100.000 de subscriberi pe canalul de Youtube.

Bunicuța a ales să-și facă un personaj din rasa Khajiit, un comerciant nomad care călătorește în jurul lumii în căutare de comori. Ea spune că evită questurile principale și că preferă să ”se uite în toate peșterile, să descopere locuri noi, să se lupte, să ucidă și să fure”.

Clipurile sunt făcute în format de captură de ecran și comentarii audio, deci nu vei apuca să vezi expresiile faciale ale bunicuței, dar entuziasmul din vocea ei în anumite situații și calmul specific vârstei cu siguranță te vor captiva.

Mai sus poți vedea primul clip publicat pe Youtub de Shirley Curry, iar mai jos îi puteți auzi reacția când omoară primul ei dragon.

Octavian Palade
10:27 26.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video