Mod-urile Skyrim au o grafică impresionantă

Mod-urile Skyrim au o grafică impresionantă

Skyrim este un joc apărut acum câțiva ani, însă, la fel ca restul titlurilor Elder Scrolls, este destul de atractiv pentru comunitatea de modding.

Skyrim Mod (4)

Skyrim a fost modificat de-a lungul timpului, din punct de vedere grafic fiind foarte flexibil.

Opera modderilor OhKay, Pfuscher, prod80, Saberus, Unreal, WoodsOfYpres și WorshipTheSatan este cea mai spectaculoasă din câte am văzut până acum. Folosind o combinație de ENBSeries, o multitudine de mod-uri pentru texturi și nenumărate plug-in-uri de procesare, au realizat un joc ce demonstrează potențianul enorm al motorului grafic. A durat destul de mult pentru echipa de modderi să recreeze aceste imagini la un nivel atât de înalt de detalii, și probabil experiența lor cu astfel de modificări este mai vastă decât cea de gameplay. 

Nivelul de detaliu obținut este absolut incredibil și, chiar dacă nu este jucabil, Skyrim în versiunea modată are totuși nevoie de capabilități hardware destul de avansate. Fiind vorba doar de câteva scene din joc, probabil că va mai dura ceva până când modderii vor putea lansa o versiune jucabilă a acestui titlu, asta dacă vor obține o finanțare în acest sens și munca depusă până acum nu a fost doar pentru a demonstra ce pot să realizeze.

Skyrim Mod (1)

Skyrim Mod (2)

Skyrim Mod (3)

Skyrim Mod (6)

Skyrim Mod (7)

Skyrim Mod (8)

Skyrim Mod (10)

Skyrim Mod (11)

Skyrim Mod (12)

Skyrim Mod (13)

Skyrim Mod (14)

Skyrim Mod (15)

Skyrim Mod (16)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: