SKEYE Nano Drone este cea mai compactă dronă cu cameră

SKEYE Nano Drone este cea mai compactă dronă cu cameră

Având în vedere cât de complexă a ajuns legislația din jurul dronelor, poate ar fi bine să vă orientați către o creație precum SKEYE Nano Drone.

În ultimul an, din ce în ce mai multe țări au pus în aplicare legi ce complică un pic viața pasionaților de drone. Din acest motiv, ar fi bine să studiați atent domeniul, înainte să investiți câteva mii de dolari într-o soluție profesională de captură video aeriană.

Dacă vă încântă însă acest domeniu și vreți totuși să vedeți și voi cum este să pilotați o creație zburătoare fără să investiți o sumă fabuloasă de bani în achiziția ei, SKEYE Nano Drone s-ar putea să fie soluția perfectă. Ilustrată în imaginile alăturate, această creație, pe lângă faptul că arată foarte bine, se mândrește cu titlul de cea mai mică dronă din lume cu cameră video. 

Pe lângă faptul că sunt șanse mult mai mici să cauzați un accident cu astfel de creație, SKEYE Nano Drone are șanse să se strecoare prin spații în care o dronă de mari dimensiuni nu ajunge. Aceasta este o creație zburătoare foarte compactă care este livrată împreună cu un controller foarte ușor de folosit și o cameră video. Pe diagonală are doar 4 centimetri sau aproximativ 1,5 inci. În contextul în care are o greutate totală de doar 14 grame, este evident că efortul din spatele realizării ei este remarcabil. Conținutul foto video capturat va fi stocat pe un card microSD de 2GB.

În funcție de timpul petrecut cu ea, aveți șanse foarte mari să învățați să faceți niște mișcări destul de spectaculoase. SKEYE Nano Drone este la fel de flexibilă ca orice altă dronă din acest punct de vedere, iar sistemul de control pe 6 axe vă oferă un grad ridicat de flexibilitate, fără a compromite stabilitatea. În plus, puteți ajusta cu precizie și sensibilitate, în funcție de nivelul de experiență, amator, mediu sau expert. Raza de acțiune este de până la 50 de metri distanță, iar un LED de mici dimensiuni vă ajută să o vedeți pe întuneric.

SKEYE Nano Drone

Citește și: