Sezonul sărbătorilor: site-uri și aplicații care te inspiră pentru urări de sărbători

ACTUALITATE
Sezonul sărbătorilor: site-uri și aplicații care te inspiră pentru urări de sărbători
25 dec. 2016 | 23:09

Când se apropie sezonul sărbătorilor, toată lumea caută diverse urări de sărbători pe care să le trimită prin mesaje celor dragi, iar internetul e o resursă ideală.

[related]

Pentru că sezonul sărbătorilor de iarnă a debutat, cu siguranță cauți câteva urări pe care să le trimiți celor dragi prin intermediul unui mesaj text. Au trecut ani buni de când acest fenomen a devenit popular și astfel de mesaje continuă să fie la mare căutare în rândurile celor ce vor să-și surprindă prietenii sau familia cu câteva rânduri pline de gânduri bune. Mai jos aveți la dispoziție un site și o aplicație care vă vor scoate din impas, atunci când aveți nevoie de o urare ideală pentru sărbători.

Sezonul sărbătorilor: Mesaje de sărbători (Android)

Dacă ai un telefon cu Android și vrei să le trimiți celor dragi mesaje cu gânduri bune de Crăciun sau de Revelion, aplicația ”Mesaje de sărbători” e exact ceea ce cauți. Partea cea mai bună e că nu trebuie să dezinstalezi aplicația după ce a trecut ziua de 1 ianuarie, deoarece îți va fi utilă și în alte zile de sărbătoare ale anului.

Aplicația are un meniu cu categorii din care poți alege sărbătoarea pentru care vrei să-ți fie afișate urări. Astfel, după ce Crăciunul și Revelionul trec, poți folosi aplicația și de Sfântul Valentin, de Mărțișor sau de Paște, printre altele. După ce alegi categoria, tot ce trebuie să faci e să selectezi mesajul dorit, pe care îl poți edita și pe care îl poți chiar programa să se trimită la o anumită oră, astfel încât să scapi de grija mesajelor în noaptea dintre ani, sau în altă zi importantă. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Website-uri pentru mesaje și urări de sărbatori: Felicit.net (web)

Dacă nu ai un telefon cu Android la îndemână, sau dacă vrei pur și simplu să cauți urări pentru sezonul sărbătorilor pe net, atunci site-ul felicit.net este ideal. Poate că la capitolul design nu este ceea ce ai vrea, având în vedere că pe site ”ninge”, momentan, dar la capitolul conținut, website-ul are tot ceea ce ai nevoie.

La fel ca aplicația de mai sus, site-ul merită păstrat în bookmarks dacă ai nevoie de urări de sărbători și în alte perioade ale anului. Pe site sunt aproximativ 30 de categorii cu urări de sărbători, între care urări de căsătorie, de iertare, pentru examene, sau chiar urări de botez.

Mesaje și urări de sărbători: Aplicația care te scapă de povara mesajelor de sărbători

O aplicație te ajută să trimiți mai ușor mesaje și urări celor dragi cu ocazia Sărbătorilor.Anul acesta, nu va mai trebui să pierzi zeci de minute scriind mesaje ”Fie ca…” și trimițându-le prietenilor. Asta, desigur, dacă deții un dispozitiv cu iOS. Un român cu numele de Mihai Babusca a creat aplicația SMS de Sărbători, care te ajută să trimiți un mesaj de Crăciun sau de Anul Nou celor apropiați. După cum probabil vă așteptați, aceasta vă permite să selectați contactele cărora vreți să le trimiteți SMS-ul și vă pune la dispoziție un număr important de mesaje predefinite. Pentru cei care vor să descarce aplicația SMS de Sărbători, aceasta este disponibilă aici.