Sezonul al patrulea din Sherlock primește primul trailer

Considerat de foarte mulți ca fiind cel mai bun serial al ultimului deceniu, Sherlock se pregătește pentru lansarea sezonului patru, deși mai avem mult de așteptat.

Din păcate, la această oră, se fac aproape doi ani de când serialul Sherlock al celor de la BBC ne-a crescut tensiunea cu sezonul 3. Deși lung metrajul The Abominable Bride ne-a mai potolit un pic setea de Sherlock Holmes și Dr. Watson, foarte mulți dintre noi sunt curioși cum va continua povestea îndrăgitelor caractere în zilele noastre.

Din fericire, toate detaliile despre noul sezon din Sherlock, al patrulea, au fost făcute publice în cadrul San Diego Comic Con, pe parcursul unei conferințe. Tot atunci, a fost lansat teaser trailerul de mai sus care nu face o treabă foarte bună a în a dezvălui un amalgam de detalii din noul sezon.

La conferință au fost prezenți Benedict Cumberbatch, ce joacă rolul principal în Sherlock, împreună cu Steven Moffat și Mark Gatiss, cei doi creatori ai serialului care sunt responsabili de redactarea aproape în întregime a tuturor scenariilor. Ei ne-au dezvăluit că sezonul patru va f format din doar trei episoade și că, din păcate, acestea vor fi difuzate la o dată încă necunoscută din 2017. Partea cea mai bună este că măcar au fost finalizate filmările pentru noul sezon și că, aparent, toate caracterele au trecut printr-o transformare semnificativă prin intermediul noilor povești ce vor fi dezvăluite în sezonul patru.

Cea mai mare curiozitatea a fanilor în privința noului sezon din Sherlock are legătură cu Moriarty. Mai precis, dacă malițiosul personaj mai este sau nu în viață. Trailerul nu reușește să ne ofere un răspuns clar la această întrebare și nu știm decât că Sherlock va avea un pic de suferit pe marginea subiectului în noul sezon.

Ca o notă de subsol din noul sezon, Mark Gatiss a ținut să menționeze că umorul nu va lipsi din cele trei sezoane, chiar dacă drama va fi în centrul atenției.

14:44 25.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video