Schimbă fața Google și s-ar putea să te angajeze

Schimbă fața Google și s-ar putea să te angajeze

După ce ne-am obișnuit să auzim că Google angajează cei mai buni oameni din lume în domeniile lor de activitate, aceeași companie a inițiat un proiect care s-ar putea încheia cu angajarea voastră.

Spre surprinderea celor care credeau că este aproape imposibil să te angajezi la Google, din cauza faptului că procesul de recrutare este incredibil de complex și pretențios, gigantul din Mountain View a deics să le demonstreze contrariul. Noul proiect de recrutare poartă numele de Creative Lab 5, iar în loc de o scrisoare de intenție, implică să redefiniți pagina principală a motorului de căutare.

Creative Lab 5 este doar cel mai recent exemplu prin care Google vrea să obțină demonstrații de creativitate din întreaga lume doar pentru a le folosi în procesul de selecție al viitorilor angajați. În definitiv, există foarte multe produse inovatie în portofoliul companiei americane și ar fi fost păcat ca sistemul prin care descoperă următorul Andy Rubin să nu fie de asemenea inovativ.

Practic, printr-o temă surprinzător de simplă, e foarte probabil ca cele mai complexe creații să ajungă în fața ochilor unor oameni pe care, în orice alte condiții, nu i-ați întâlni niciodată. Pagina principală a Google poate fi clasificată ca fiind iconică și sinonimă cu noțiunea de internet pentru mulți dintre noi. A o reinventa trebuie să fie un proces foarte delicat de descoperire a unui echilibru între elemente complet noi și unele pe care oamenii de resurse umane ai companiei nu le-au văzut niciodată.

Pentru a vă demonstra creativitatea prin realizarea unei noi pagini principale a Google, este suficient să accesați Creativelab5.com. Apucați-vă de desenat și introdus elemente interactive acum, dar aveți în permanență în vedere că încercați să ieșiți în evidență pentru a vă angaja. Întregul proces poate să dureze chiar și câteva zile, deoarece, de fiecare dată când închideți și deschideți fereastra, veți continua de unde ați rămas. La final, veți fi duși pe o a doua pagină în care trebuie să vă completați detaliile personale, să vă detaliați profesia și locul de muncă în care v-ați dori să vă angajați. Apropo, nu trebuie să aveți un background în tehnologie sau programare, importantă este imaginația.

google pagina principala design

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Fossbytes