Samsung vă anunță oficial: Galaxy S7 nu explodează

Samsung vă anunță oficial: Galaxy S7 nu explodează

Luând în calcul numărul foarte mare de tipuri de telefoane pe care sud coreenii le produc anual, de emoție, Samsung a ajuns să notifice posesorii de Galaxy S7 că respectivele aparate nu explodează.

În momentul în care te orienteză către un smartphone Samsung, chiar și atunci când îți dorești un dispozitiv nou, din ultimele 12 luni, posibilitățile par nelimitate. Deși au anunțat la un moment dat că vor micșora numărul de lansări anuale, în speranța că utilizatorii vor avea o imagine mai clară a familiilor de dispozitive, acest lucru nu s-a întâmplat. Tocmai din acest motiv, aparent, unii utilizatori de Galaxy S7 au ajuns să creadă că particularitățile explozive ale Galaxy Note 7 se aplică și în cazul lor.

Ca urmare a acestui fapt și pentru a preveni migrarea la alte branduri de aparate, Samsung a decis să notifice posesorii de Galaxy S7 că ale lor gadgeturi nu sunt afectate de scandalul care a făcut înconjurul lumii în ultimele săptămâni. Prima experiență de acest gen a fost confirmată de un redactor TechnoBuffalo. ,,Galaxy S7 al tău nu este afectat. Galaxy S7 nu trebuie returnat în magazine. Poți continua să-ți folosești dispozitivul în condiții normale.

Notificarea, ce pare să provină de la Samsung, nu implică nici un fel de intervenție din partea utilizatorului. De asemenea, merită reținut că, până la această oră, utilizatori de Galaxy S7 Edge nu s-au plâns de mesaje similare. Cel mai probabil, sud coreeni își fac griji de confuzia ce s-ar putea crea din prisma faptului că, atât S7, cât și Note 7, se termină în 7 și încep cu Galaxy.

În mare parte, astfel de mesaje sunt menite să repare măcar parțial încrederea în brandul Samsung. Din păcate, este destul de greu de prezis cât de mari vor fi pierderile înregistrate de companie și câți utilizatori de smartphone-uri de top create sub acest brand, se vor strădui să scape de ele în următoarea perioadă.

notificare-galaxy-s7

Citește și:
Sursa: The Verge