Samsung România: Cum returnați un Galaxy Note 7 în țara noastră

Samsung România: Cum returnați un Galaxy Note 7 în țara noastră

Faptul că Samsung trece printr-o perioadă foarte dificilă și costisitoare nu ar mai trebui să uimească pe nimeni. Important este că, la această oră, avem și câteva informații din partea Samsung România referitoare la procesul de returnare al tuturor dispozitivelor Galaxy Note 7.

Galaxy Note 7 va intra în istorie ca fiind o pată neagră în trecutul Samsung. Respectivele telefoane, deși au fost anunțate cu surle și trâmbițe pe data de 19 august, la această oră, în mod oficial, este recomandabil să nu mai fie utilizate. Aproximativ 1,9 milioane de telefoane cu o configurație hardware de top trebuie să fie aruncate.

Dintr-un comunicat de presă din ultimele zile al sud coreenilor, iese la iveală faptul că, în total, au fost înregistrate 96 de cazuri de telefoane supraîncălzite cu consecințe mai mult sau mai puțin dezastruoase. Dintre acestea, în doar 6 situații a fost vorba de smartphone-uri ce au fost schimbate o dată de către Samsung, făcând practic parte din al doilea lot de dispozitive. În arsuri grave suferite de oameni s-au reflectat 13 cazuri, iar în alte tipuri de pagube materiale, pe lângă telefonul efectiv, s-au reflectat 47 de cazuri. Aceste valori sunt mai mici decât în urmă cu aproximativ o lună, deoarece, în urma investigațiilor, a ieșit la iveală că anumite cazuri sesizate către companie s-au dovedit a fi incorecte, false sau frauduloase.

Pe marginea acestui subiect, Samsung România a postat ieri pe Facebook un mesaj prin care recomandă utilizatorilor de Note 7 să nu mai folosească aparatul și să-l lase închis după ce și-au salavat toate datele. Pe pagina web Samsung.com/ro/note7exchange/ veți găsi informații actualizate despre etapele pe care trebuie să le urmați pentru a vă returna telefonul către producător.

,,Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să își salveze datele și să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noștri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferență de preț. Alternativ, puteți opta pentru o restituire integrală.” Momentan, nu avem parte de foarte multe detalii despre sistemul efectiv restitutire, dar există un număr de telefon la care puteți suna dacă aveți un telefon Galaxy Note 7 și vreți să știți cum îl puteți înlocui sau cum vă puteți primi înapoi banii cheltuiți – 080087267864 .

Citește și: