Samsung Notebook 7 Spin e un hibrid flexibil și accesibil cu Windows 10

Samsung Notebook 7 Spin e un hibrid flexibil și accesibil cu Windows 10

Investițiile într-un nou laptop nu se află prea sus pe lista priorităților voastre, dar în cazul în care aveți nevoie de un hibrid atrăgător, Samsung Notebook 7 Spin s-ar putea să fie combinație perfectă de performanță și design.

Conceptul clasic de laptop a început să evolueze brusc odată cu lansarea Windows 8 și, cu toate că nu mai stâm la fel de mult cu degetele pe un ecran sensibil, asta nu înseamnă că producătorii nu pot face în continuare eforturi să ne tenteze. În plus, fascinația pentru un aparat care poate fi folosit la fel de bine ca notebook, tabletă sau player de conținut multimedia cu ecran mare, va continua în totdeauna să existe.

După ce în urmă cu câteva luni au dezvăluit noul Samsung Notebook 9, sud coreenii au încercat să lanseze un hibrid care să vă convingă că este momentul să faceți un upgrade la notebook-ul vostru de muncă. Acesta vine sub forma noului Notebook 7 Spin și arată surprinzător de bine.

Utilizabil atât sub forma unui laptop normal, cât și ca tabletă sau format cort pentru prezentări sau redare de filme, Samsung Notebook 7 Spin este foarte versatil și poate fi achiziționat într-o varietate foarte mare de configurații hardware, în funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Rabatabil la 360 de grade, gadgetul este construit în jurul unui panou Full HD 1080p cu suport pentru redarea de conținut HD.

Se încarcă foarte rapid datorită tehnologiei fast charging, aproximativ o oră și jumătate pentru modelul de 15,6 inci și cu 10 minute mai mult dacă optați pentru modelul de 13,3 inci. Marele său avantaj energetic constă însă în abilitatea de a vă oferi două ore departe de priză după doar 20 de minute conectat la priză.

Prețul de start pentru noul Samsung Notebook 7 Spin este de 800 de dolari începând cu finele acestei luni. Configurația de bază include un Intel Core i5 de generația a șasea cu 1TB hard disk, dar puteți foarte ușor să faceți tranziția la Intel Core i7, o placă video NVIDIA GeForce 940MX și până la 16GB RAM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo