Noile ultrabook-uri de top Samsung Notebook 9 au ajuns pe piață

Noile ultrabook-uri de top Samsung Notebook 9 au ajuns pe piață

După ce au fost detaliate la CES 2016, noile Samsung Notebook 9 sunt în sfârșit disponibile pentru achiziție la scară largă.

În cazul în care erați în căutarea unui nou sistem ultra portabil cu un design modern, o construcție trainică și o configurație de actualitate, noile Samsung Notebook 9 s-ar putea să fie pentru voi. Materialele de marketing descriu aceste notebook-uri care fiind media perfectă între performanță și portabilitate.

Samsung Notebook 9 este o nouă serie de sisteme a sud coreenilor ce include ultrabook-uri cu o diagonală de 13 și 15 inci. Aceste creații reprezintă reintrarea în forță a Samsung în domeniul sistemelor pentru utilizatori finali, iar disponibilitatea lor globală, începând cu Statele Unite definește intețiile serioase ale companiei și încrederea lor în produsele efective. Ambele sunt realizate integral din magneziu, deși s-ar putea ca la prima vedere să le confundați ca fiind produse din aluminiu.

Modelul de 13 inci Samsung Notebook 9 are doar 839 de grame, în timp ce modelul de 15 inci sare până la 1,39 kilograme. Acesta din urmă s-ar putea să reprezinte un record pentru cel mai ușor ultra portabil de 15 inci, dar este greu de verificat, având în vedere cât de des se lansează noi sisteme ce se mândresc cu superlative absolute.

Cum era de așteptat, sistemele sunt construite în jurul celor mai noi procesoare Intel Core i5 și Core i7 de generația a șasea. Panourile folosite sunt Full HD cu opțiune de upgrade până la Ultra HD, iar bateriile sunt de 39Wh în modelul de 15 inci și 30Wh în cazul configurației de 13 inci. În ceea ce privește conectica, pe lângă un port USB Type-C, Samsung Notebook 9 de 15 inci are două porturi USB 3.0, în timp ce modelul de 13 inci se rezumă la doar un port.

Prețul pentru Samsung Notebook 9 începe de la 1000 de dolari, dar crește rapid în funcție de configurația hardware pentru care optați. Poate ajunge până la 1400 de dolari în cazul versiunii de 15 inci cu un panou UHD, un procesor Core i7 și un chipset grafic NVIDIA GeForce GTX 950M.