Samsung face un unboxing de 7 zile la Galaxy S7

În cazul în care erați curioși cât poate să dureze cel mai lung unboxing la un produs, Samsung s-ar putea să stabilească recordul mondial cu Galaxy S7 și o serie de clipuri postate pe parcursul a 7 zile.

Pe de o parte, entuziasmul legat de iminenta lansare a Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge este foarte mare la nivel global. Pe de altă parte, au ajuns deja online atât de multe informații despre respectivele dispozitive în ultimele săptămâni încât cei de la Samsung trebuie să se dea peste cap pentru a mai genera un pic de interes pe marginea aparatelor. Chiar ieri a fost publicată pe canalul de YouTube al Samsung Indonezia o reclamă cât se poate de autentică, la calitate HD cu Galaxy S7 Edge. Eventual, am putea afirma, că printre singurele surprize pe care ni le-ar mai putea rezerva sud coreeni se numără conținutul pachetului inițial, iar pentru asta există ideea de unboxing.

Cu o zi înainte de Mobile World Congress 2016, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi dezvăluite oficial în cadrul celui mai nou eveniment Unpacked. Deja au fost publicate online câteva clipuri cu tag-ul #TheNextGalaxy, dar Samsung speră să vă sporească și mai multe interesul pentru telefoane cu un câteva clipuri de unboxing ce vă vor fi servite pe YouTube în fiecare zi până la conferință.

În principiu, clipurile ilustrează experiența de unboxing a unui Galaxy S7, iar campania poartă numele de Seven Days of Unboxing. În primul clip, ilustrat mai sus, sud coreenii oferă ocazia unui copil de patru ani să despacheteze aparatul. În cel de-al doilea clip o lamă este responsabilă de unboxing. Mâine, este foate probabil ca un alt animal să treacă prin aceleași proceduri. În mod evident, în total vor fi șapte clipuri, dintre care au mai rămas cinci, pe lângă cele două incluse în acest material.

Alexandru Puiu
06:59 17.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video