Prima reclamă oficială la Galaxy S7 ne oferă noi detalii despre aparat

Prima reclamă oficială la Galaxy S7 ne oferă noi detalii despre aparat

În curând nu veți mai avea de ce să vă uitați la conferința de anunțare a noilor Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, având în vedere că toate detaliile despre aparate sunt online.

Mai sunt doar câteva zile până pe 21 februarie. Duminică, cu o zi înainte de începerea MWC 2016, va fi un amalgam de conferințe importante. LG va lansa LG G5, Samsung va lansa Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, iar ZTE va lansa unul sau mai multe terminale despre care nu se cunosc foarte multe detalii.

Trecând însă pe aceste detalii de fond, cu toții așteptăm să vedem cu ce va încerca să ne surprindă Samsung odată cu lansarea noilor sale vârfuri de gamă. Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pot fi clasificate detașat ca fiind cele mai slab păstrate secrete din industrie din ultimii ani. Având în vedere că majoritatea detaliilor despre ele sunt deja online, reclama de mai sus nu face decât să pună și mai mult gaz pe foc.

Conform clipului ce pare să fie oficial și are tag-ul #TheNextGalaxy, Galaxy S7 nu va fi foarte diferit în materie de design în comparație cu versiunea lansată în urmă cu aproximativ un an. Astfel dacă sperați că sud coreenii să vină cu un design revoluționar, veți fi dezamăgiți, dacă ați fost mulțumiți cu ceea ce ați văzut la momentul respectiv, s-ar putea ca acțiunile celor de la Samsung să vă încânte. Tot acum aflăm că Galaxy S7 va veni nativ cu suport pentru încărcare wireless, probabil prin standardul Qi. Un nou dock wireless a fost zărit în urmă cu câteva săptămâni pe site-ul Samsung pentru a confirma acestă caracteristică. Aparent, va exista și o formă de rezistență la apă, deși momentan nu știm dacă va fi vorba și de scufundări sau doar de ploaie.

Clipul a fost postat de Samsung Indonezia și sunt șanse foarte mari să dispară în scurt timp de pe canalul de YouTube al companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI