Românii ar putea avea acces doar la versiunea mai slabă de Samsung Galaxy S7

Românii ar putea avea acces doar la versiunea mai slabă de Samsung Galaxy S7

Versiunea de Samsung Galaxy S7 cu Snapdragon va avea performanțe mult mai bune decât cea cu Exynos.

După cum probabil știți deja, Samsung Galaxy S7 va fi disponibil în două versiuni cu procesoare diferite. Una dintre ele va include procesorul Snapdragon 820, iar cealaltă va fi dotată cu Exynos 8890, cel mai puternic model al coreenilor. Însă fiecare dintre acestea va fi rezervată unor anumite zone. Astfel, modelul Samsung Galaxy S7 dotat cu Snapdragon 820 nu se va găsi decât în Statele Unite, la operatorii Verizon, Sprint și US Cellular, și în China.

De cealaltă parte, versiunea internațională deblocată va beneficia de Exynos 8890, model care va fi furnizat tuturor operatorilor de rețele GSM, ceea ce înseamnă că va ajunge și în România. Luând, însă, în considerare cele mai noi informații, se pare că vom avea de-a face cu versiunea mai slabă . Conform celor de la Phonearena, AnTuTu a publicat rezultatele unui test efectuat în urmă cu câteva săptămâni, în care a fost implicată versiunea internațională a viitorului flagship Samsung (cea cu Exynos).

Aceasta a obținut un scor impresionant de aproximativ 105.000, însă nu la fel de bun ca al versiunii cu Snapdragon. Aceasta din urmă are un scort de peste 125.000, iar AnTuTu menționează pe pagina de Weibo că diferența este dată, în mare parte, de performanțele procesorului. Chiar dacă procesorul grafic Adreno 530 este mai bun decât acel Mali-T880MP12 folosit de Samsung, trebuie să știți că ambele vor rula orice joc de pe Play Store fără probleme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: