S-a lansat iOS 9.3.2, dar face probleme pe iPad Pro

S-a lansat iOS 9.3.2, dar face probleme pe iPad Pro

Amatorii de versiuni noi de iOS pot celebra lansarea noului iOS 9.3.2, cu condiția să nu aibă un iPad Pro de 9,7 inci, pentru că s-ar putea să provoace probleme grave de stabilitate. 

Rata de adopție a unui sistem nou de operare lansat de Apple pentru mobile este foarte mare. Cu fiecate actualizare, un număr important de posesori de iDevice-uri abia așteaptă să-și instaleze noul iOS.

Aflat timp de foarte mult timp în beta, noul iOS 9.3.2 remediază o serie importantă de buguri și vulnerabilități descoperite de companie și utilizatori în iOS 9.3.1. Pentru că nici beta-urile de iOS 9.3.2 nu au fost perfecte, versiunea finală care a ajuns la utilizatori a trecut printr-un proces complex de finisare.

În principiu, lista modificărilor introduse cu noul update nu este foarte stufoasă și cele mai importante schimbări s-ar putea să nu se adreseze tuturor utilizatorilor, dar merită oricum instalat. S-a rezolvat o problemă legată de introducerea textelor în japoneză și o problemă cu conectarea dispozitivelor terțe prin Bluetooth la iPhone SE. S-a îmbunătățit partea de management a dispozitivelor mobile Apple într-un mediu corporate. Modul Night Shift funcționează acum chiar și dacă iDevice-ul vostru are modul de funcționare Low Power activat. Tot astăzi s-au lansat OS X 10.11.5, watchOS 2.2.1, tvOS 9.2.1.

iOS 9.3.2 nu a venit însă cu părți bune pentru toți amatorii de upgrade. Mai mulți posesori de iPad Pro cu ecran de 9,7 inci și-au transformat tableta în bibelou după actualizare. Mai precis, au întâmpinat o eroare cu numărul 56 care îi invită să-și conecteze tableta a un PC sau Mac cu iTunes.

Gravitatea situației a ieșit la iveală după mai multe resoftări complete care s-au reflectat în exact același mesaj de eroare. În documentul Apple pe marginea mesajului de eroare, se menționează că ar fi vorba de o problemă hardware și că ar fi bine să încercați restaurarea terminalului de cel puțin două ori, înainte să-l returnați la un magazin Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: