Românii de la Evolio au lansat o brățară inteligentă cu un preț mic

Românii de la Evolio au lansat o brățară inteligentă cu un preț mic

Brățările inteligente sunt printre cele mai populare accesorii conectate, iar cei care nu vor să dea o căruță de bani pe un astfel de dispozitiv, ar putea lua în considerare brățara Evolio LinkFit. 

Brățara – produsă de chinezi și comercializată de români sub brandul propriu – se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și receptionează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook sau Whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate monitorizati și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara de fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism, similară cu cea introdusă de Apple pe Apple Watch.

Evolio LinkFit nu dispune de un senzor pentru puls, însă este rezistentă la apă. Brățara este compatibilă cu Android și iOS și va putea fi precomandată la prețul de 139 lei. După expirarea perioadei de precomandă, brățara va costa 179 lei.

Acesta nu este primul dispozitiv purtabil lansat de compania românească. Smartwatch-ul Evolio X Watch a fost prezentat anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: