Evolio X-Board este primul ”hoverboard” lansat sub brand românesc

Românii de la Evolio pare că și-au pus în cap să își extindă considerabil domeniul de activitate. Cu toate că sub brandul companiei obișnuiam să vedem tablete și telefoane, acum Evolio are și camere de acțiune, smartwatch-uri și, mai nou, ”hoverboard”-uri. 

Evolio X-BOARD permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de  echilibru,  ceea ce îl face foarte ușor de folosit, de către oricine. Giroscopul interior și pedalele sensibile la presiune determină rapid direcția în care conducătorul vrea să se deplaseze, astfel încât mișcarea este cât se poate de firească.

Designul aerodinamic și giroscopul interior fac posibilă depășirea micilor denivelări sau a pantelor. Viteza se reglează automat în funcție de mișcarea celui care conduce vehiculul, în echilbru sau în plan înclinat, astfel încât deplasarea se face în condiții de siguranță în orice moment.

Echipat cu LED-uri și roți performante, gadgetul poate fi folosit atât în exterior cât și în interior, ziua sau noaptea. Bateria Samsung de 4.4 AH permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km/oră, cu o autonomie de 15 km. Dispozitivul are nevoie de 2 ore pentru reîncărcarea completă a bateriei.

Evolio X-BOARD cântărește 13 kg și este disponibil în 3 versiuni de culoare, negru cu albastru, galben cu mov și galben cu albastru și va fi disponibil în rețelele specializate începând cu data de 11 Aprilie la prețul recomandat de vânzare de 1999 lei. Gadgetul este disponibil în regim de precomandă la prețul promoțional de 1499 lei, pe 16 martie, în limita a 100 de bucăți.

Citește și:
Etichete: