MWC 2016: robotul în formă de minge îți supraveghează casa și pisica

MWC 2016: robotul în formă de minge îți supraveghează casa și pisica

Un roboțel sferic, care are de grijă de casa ta și îți ține pisica distrată cu un laser? În următorul articol afli exact ce știe să facă: http://bit.ly/1QeadE6

Posted by playtech.ro on Tuesday, 23 February 2016

Dincolo de LG G5, cei de la LG au prezentat în cadrul MWC 2016 și un robot în formă de minge, printre alte accesorii la fel de interesante.

LG Rolling Bot poate fi controlat printr-o aplicație de pe smartphone, are o cameră care poate filma ce se întâmplă în jur și un difuzor pe care îl poți folosi pentru a asculta muzică și chiar și pentru a vorbi cu altă persoană. Funcționează prin internet, așa că nu are importanță cât de departe ești de gadget, tot îl poți controla. Una dintre cele mai simpatice lucruri pe care știe să le facă e să alunge plictiseala animalului tău de companie, atunci când tu nu ești prin preajmă, printr-un laser.

Deși nu se poate mișca foarte repede, robotul poate fi setat pentru a-ți patrula casa atunci când ești plecat, asigurându-se în locul tău că totul este în regulă. La fel ca celelalte accesorii prezentate de LG în cadrul MWC, Rolling Bot va fi lansat în aprilie. Deocamdată, prețul nu îi este cunoscut, dar roboțelul pare mai promițător decât BB8-ul celor de la Sphero.

Citește și:
Etichete: