Quake primește un update important, la 20 de ani de la lansare

Quake primește un update important, la 20 de ani de la lansare

Fanii FPS-urilor de calitate, au experimentat cu siguranță o versiune de Quake de-a lungul anilor și au fost încântați, dar la aniversarea a 20 de ani de la lansare, a venit timpul pentru un nou DLC dedicat primei versiuni.

Quake este unul dintre primele FPS-uri create vreodată și unul care continuă să inspire creatorii de shootere la două decenii după lansarea sa. Împreună cu Doom și Wolfenstein, Quake a poziționat ID Software pe lista celor mai importanți dezvoltatori de jocuri din toate timpurile.

Pentru a celebra 20 de ani într-un mod cât se poate original, cei de la MachineGames, aceeași echipă de dezvoltatori din spatele Wolfenstein: The New Order, au publicat online, complet gratuit, o nouă misiune pentru primul joc din seria Quake.

Primele reacții pentru respectivul DLC au fost publicate deja online, iar feedbackul este fantastic. Aparent, noua misiune continuă stilul jocului original într-un mod foarte interesant și distractiv, iar asta e cel mai important. Merită reținut că acesta nu este sub nici o formă un upgrade grafic, jocul fiind destul de îmbătrânit după standardele actuale. În orice caz, după cum am învățat de la multe dintre jocurile lansate în ultimii ani, un joc nu trebuie să îți îngenunchieze PC-ul pentru a fi relevant în industrie.

Cum era de așteptat, pentru a profita de noul DLC, aveți nevoie de jocul original Quake. Acesta poate fi găsit online sau achiziționat de pe Steam sau GOG. Dacă aveți jocul instalat, descărcați fișierul RAR de pe site-ul Bethesda, dezarhivați-l în propriul subdirector din directorul vostru Quake și executați fișietul .bat intitulat Dopa. Asta ar trebui să fie tot.

Nu există nici o taxă ascunsă în noul nivel pentru Quake, iar acesta ar trebui să vă crească un pic apetitul pentru jocul clasic, având în vedere că în curând vom avea parte de un titlu complet nou – Quake Champions.

Sursa: Ubergizmo