Primul trailer cinematic la Street Fighter 5 îți face așteptarea dificilă

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a Street Fighter 5, iar Capcom face tot posibilul să sporească entuziasmul fanilor pe marginea jocului.

Seria de jocuri Street Fighter este una dintre cele mai populare și îndrăgite la nivel global, motiv pentru care, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că o companie precum Capcom investește sume fabuloase de bani atât în dezvoltarea de noi titluri, precum și în promovarea lor.

Au trecut mulți ani de la ultimul Street Fighter, dar se pare că perioada de așteptare a fost justificată, dacă avem în vedere toate trailerele și secvențele in-game din Street Fighter 5 care au ajuns online în ultimele săptămâni. Prin intermediul respectivelor clipuri am avut ocazia să vedem caracterele noi ce vor fi introduse in-game, pentru a ni se confirma faptul că nu va fi sub nici o formă vorba de relansarea Street Fighter 5 cu o grafică îmbunătățită și decoruri noi.

Lansarea acestui Cinematic Trailer pe care îl puteți viziona mai sus ne oferă noi detalii despre joc, dar reușește în același timp să dea naștere unor speculații legate de povestea din modul single player. Pe o coloană sonoră foarte ritmată, în aproximativ 3 minute sunt detaliate caractere precum Ryu, Chun-Li sau Rashid, acesta din urmă fiind un caracter complet nou introdus în universul Street Fighter.

Fanii seriei au început deja să dezbată online dacă nu cumva sunt ascunse în acest clip câteva particularități legate de Story Mode. Unii sunt de părere că Necalli va fi personajul pe care îl veți înfrunta în ultima luptă din carieră. Deoarece Necalli apare de câteva ori în trailer, acest fapt ar indica un grad sporit de importantă pentru el.

Story Mode va fi un mod de joc gratuit inclus în Street Fighter 5, iar jocul va fi lansat pe data 19 februarie pe PC și PlayStation 4. Dacă aveți un Xbox, se pare că aveți ghinion.

14:16 09.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video